Om mig

Stofligheder og stemninger fra naturen er kilden til mine ideer. Min tilgang er eksperimenterende og hensigten er at bryde grænser med materialer og udtryk. Målet er at skabe overraskende resultater som  kan bidrage til inspiration og undren.

I 25 år har jeg arbejdet med uldmaterialet i form af filt og strik. Materialets mange udtryksmuligheder er inspirerende og fascinerende og blive ved med at bringe mig nye steder hen.

Mit navn er Sanne Hansen og jeg er uddannet på Designskolen Kolding fra 1995-2000 som tekstildesigner på Institut for Produkt.

Medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere DKoD.

About me

Texture and the spirit in nature is my source to my ideas. My approach is experimental and my intention is to challenge material and expression. The goal is to create surprising works that may contribute inspiration and wondering.

For 25 years I have been working with wool material by felting and knitting. The material and the varied possibilities of expression is inspiring and fascinating and still show me new ways.

My name is Sanne Hansen and I am educated from The Danish Design school, Kolding in Denmark, from 1995 to 2000 as Textile designer in the Institute for Product.

Member of the Danish Crafts and Design Association. (DKoD)

© Copyright - Tekstildesigner Sanne Hansen | CVR: 27 00 25 60 | Tlf.: +45 22 73 04 55 - Designet af Schmidt Grafisk